2010. január 28., csütörtök

Lengyel püspök: "A holokauszt ma ismert változata zsidó kitalálás"

Lengyel püspök: "A holokauszt ma ismert változata zsidó kitalálás"

Kuruc.infó / egerjobbik.hu
Mikó Áron
2010. január 25.

http://kuruc.info/galeriaN/hir/lengpusp.jpg

Tadeusz Pieronek, krakkói püspök, a néhai II. János Pál pápa barátja megmondta véleményét a zsidó holokausztról, pontosabban azt, hogy annak emlékét Izrael propagandafegyverként használja, a nemzetközi zsidóság máris megindította ellen a hajtóvadászatot.

„Izrael propagandafegyverként használja a holokauszt emlékét. Kétségtelen, hogy a gyűjtőtáborok legtöbb halálos áldozata zsidó volt, de a listán szerepelnek még lengyelek, olaszok, cigányok és katolikus egyházi emberek is. Éppen ezért kérem, hogy ne lopják el ezt a tragédiát propagandacélokra”, mondta Tadeusz Pieronek krakkói püspök a Potifax című olasz világhálós hírportál zsidó újságírójának.

S ami leginkább fölbőszítette a cionistákat, az a püspök nyilatkozatának folytatása: „S ez azért van így, mert nekik, a zsidóknak, a gazdasági hatalmuknál fogva igen jó megjelenési lehetőségük van a médiákban, s ezen kívül az Amerikai Egyesült Államok korlátlan támogatását is élvezik. A zsidók ezért arcátlanok, fennhéjázók és ez a viselkedés szerintem tűrhetetlen, már csak azért is, mert a holokauszt ma ismert változata zsidó kitalálás”.

A krakkói püspök ezután rátett még egy lapáttal, amikor kijelentette azt, amit rajta kívül sokan mások gondolnak: „A palesztinok az izraeli igazságtalanság áldozatai, a zsidók úgy bánnak velük, mint az állatokkal, sőt még rosszabbul is, s éppen ezért a zsidó holokauszthoz hasonlóan nekik is járna egy nemzetközi emléknap”.

A zsidók és goj szekértolóik már Lengyelországban is megkezdték a szókimondó Tadeusz püspök atya ostorozását, aki érezvén az ószövetségi bosszú előszelét, a lengyel közszolgálati rádiónak már úgy nyilatkozott, hogy a vele készült interjú végső szövege nem egészen azonos az általa mondottakkal.

http://www.pontifex.roma.it/templates/bulletin_plazza/images/bg_logo.gif


http://www.pontifex.roma.it/images/stories/pieronek.gif

Nincsenek megjegyzések: