2010. január 20., szerda

Bibliai utalásokat találtak amerikai fegyvereken

Bibliai utalásokat találtak amerikai fegyvereken

http://www.fn.hu/files/_fn9/img/fn9_logo4.gif

FN.hu
2010. január 20.

Az amerikai tengerészgyalogosok által használt távcsöves gépfegyverek sorozatszáma bibliai utalást tartalmaz - közölte az ABC News. Ezt a fegyvergyártó honlapján található gondolatok is alátámasztják, miszerint Amerika annak köszönheti nagyságát, hogy történelme során tiszteletben tartotta a bibliai tanítás szellemét.

http://a.abcnews.com/images/International/ht_scopes_1_100117_ssh.jpg
Photos: ABC

Az amerikai tengerészgyalogosok által használt távcsöves gépfegyverek sorozatszáma bibliai utalást tartalmaz, ugyanis a rajtuk feltüntetett kódok szöveghelyekre utalnak - állapította meg az ABC News.

http://a.abcnews.com/images/International/ht_scopes_slide4_100117_ssh.jpg


Szakértők szerint ez ellentétes az alkotmánnyal, hiszen sérti az egyház és az állam elválasztását. A dolog azért is aggályos, mert erősítheti az iraki és az afgán lázadóknak azon meggyőződését, hogy az Egyesült Államok keresztes hadjáratot folytat ellenük.

Ráadásul a Trijcon fegyvergyártó cég honlapja alátámaszthatja ezt a gondolatot, ugyanis szerintük Amerika annak köszönheti nagyságát, hogy történelme során tiszteletben tartotta a bibliai tanítás szellemét.

http://a.abcnews.com/images/International/ht_scopes_slide2_ssh.jpg

Bár a Trijcon 2008-ban 100 millió dollár értékben kapott megrendelést a Pentagontól, a hadsereg vezetése állítja, hogy nem volt tudomása a bibliai utalásokról. Ezzel szemben az ABC Newsnak nyilatkozó katonai ügyész elmondja, hogy a tisztek egymás között csak „Jézus Krisztus fegyvereként" utaltak a cég fegyvereire.

The Huffington Post Logo


Jn. 8,12
Jézus ismét megszólalt, és ezt mondta nekik: "Én vagyok a világ világossága: aki engem követ, nem jár sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága."

2Kor. 4,6
Isten ugyanis, aki ezt mondta: "Sötétségből világosság ragyogjon fel" ő gyújtott világosságot szívünkben, hogy felragyogjon előttünk Isten dicsőségének ismerete Krisztus arcán.

Nincsenek megjegyzések: