2009. november 23., hétfő

A furat banii si vinul din patru biserici

Cluj: Un bărbat a furat banii şi vinul din patru biserici

23/11/2009
Jurnalul National

Un bărbat din judeţul Cluj a fost arestat pentru furt calificat, după ce a spart trei biserici din judeţul Bistriţa-Năsăud şi una din Cluj furând bani şi vin.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Bistriţa-Năsăud, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din comuna Iclod, judeţul Cluj, fost prins în flagrant, sâmbătă, în timp ce sustrăgea din Biserica Ortodoxă "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril" din cartierul Sărata al municipiului Bistriţa suma de 20 lei şi două sticle de vin. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, perioadă în care poliţiştii au extins cercetările şi au aflat că el a mai dat două spargeri în biserici din localităţile Nimige şi Tăure.

Bărbatul susţine că din cele trei biserici a sustras în total 1.400 lei, iar dintr-o biserică din satul lui natal din judeţul Cluj ar fi sustras 800 de lei. Potrivit sursei citate, bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore pentru furt calificat, luni fiind prezentat la Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a emis pe numele lui mandat de arestare pentru 29 de zile.


Nincsenek megjegyzések: