2009. szeptember 26., szombat

2012. december 21-én jön el a világvége

2012. december 21-én jön el a világvége

2009. szeptember 25.
InfoRádió

Internetes technológiával megjósolható, mikor következik be a világvége, mint ahogy pontosan előre jelezték a botok a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokat és a 2004-es délkelet-ázsiai cunamit is - állítják az összeesküvés elméletek hívei.

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01488/crystal-ball_1488510c.jpg
Fotó: GETTY

A webbot olyan program, ami internetes tartalom célzott vizsgálata alapján, a megtörtént esetekről talált információk segítségével következtet majdani eseményekre.

A botok az összeesküvés elméletek hívei szerint pontosan előre jelezték 9/11-et és a 2004-es cunamit - mint ahogy azt is, hogy 2012 december 21-én jön el a világvége valamiféle kataklizma következtében.

A webbot eredetileg azért készült az 1990-es években, hogy előre jelezze a tőzsdei folyamatokat. A botok azóta pásztázzák a jelentősebb internetes oldalakat bizonyos kulcsszavak után kutatva és vizsgálják azok szövegkörnyezetét. Elméletileg ezzel megfejthető a "tömegakarat", mivel több ezer ember gondolataiba enged betekintést.

Természetesen használják a botokat jóslásra, a jövőben bekövetkező események előre jelzésére is, bár sokak szerint ez nonszensz. A módszer hívei azonban állítják: előre láttak bizonyos eseményeket. George Ure, a projekt mögött állók egyike szerint azt például már 2001 júniusában tudták, hogy 60-90 napon belül bekövetkezik egy "világfordító" esemény - ez lett 9/11.

Azt is állítják, hogy a botok segítségével előre jelezhetőek a természeti katasztrófák (megjósolták például a 2004-es cunamit és a Katrina hurrikánt). A legújabb "előrejelzés" szerint 2012. december 21-én jön el a világvége - talán a mágneses pólusok felcserélődése miatt. Ezt a dátumot jósolta meg az ősi maja naptár, a Jelenések könyve és a kínai Változások könyve (I Csing) is - tették hozzá.

A pólusok felcserélődése egyébként hiteles tudományos teória, eszerint azonban csak annyit lehet kijelenteni, hogy körülbelül ötezer év szükséges a teljes felcserélődési folyamathoz.



1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tisztelt olvaső ne fáljen a világvégétől,mert azt pontosan nem lehet tudni és nem lehet kiszámolni. Jézus jelekről beszélt és nem dátumról.Ezek a vélemények nem helytállóak.De tekintsék meg a filmet ,mert ez az alapja ennek a maja naptárnak.Ne féljenek,hanem keressék Isten ameddig lehet '
színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai filmdráma, 158 perc, 2009
16 éven aluliak számára nem ajánlott
Dolby Surround

rendező: Roland Emmerich
forgatókönyvíró: Roland Emmerich, Harald Kloser
zeneszerző: Harald Kloser, Thomas Wanker
operatőr: Dean Semler
producer: Roland Emmerich, Larry J. Franco, Harald Kloser
vágó: David Brenner, Peter S. Elliot

szereplő(k):
John Cusack (Jackson Curtis)
Thandie Newton (Laura Wilson)
Amanda Peet (Kate)
Oliver Platt (Carl Anheuser)
Woody Harrelson
Danny Glover (Wilson elnök)
Chiwetel Ejiofor (Adrian Helmsley)
George Segal (Tony Delgado)
Jimi Mistry (Satnam Tsurutani)

A maják ősi naptára bonyolult csillagászati ismereteket és kifinomult matematikai számításokat igénylő tökéletes alkotás. Egy baj van vele: 2012-ben véget ér és sokan úgy gondolják, nem véletlenül. A világ sem tarthat tovább, mint a misztikus tudást tartalmazó naptár. Néhány vezető tudós 2009-ben igazolta, hogy valóban közel a vég és segítségükkel a világ leghatalmasabb államainak vezetői el is készítették a tervet, amelynek alapján sok ember megmenthető, de távolról sem az összes.
Jackson Curtis két gyerekével kirándul a Yellowstone Nemzeti Parkban, amikor véletlenül rátalál egy titkos kutatólaboratóriumra és rájön, hogy a kormány hallgatott a közelgő apokalipszisről. Kétségbeesett versenyfutásba kezd az idővel, hogy megmentse a családját: földrengéseket, vulkánkitöréseket, szökőárakat kell túlélnie - mindazt, amit a Föld tartogat a halálra ítélt lakóinak.
Irja be a kódot,mert igy indul el a film '
Part 1
Part 2
vagy irja be ezt a cimet a böngészőbe :
http://www.movshare.net/video/vyphxluc2tzl1
http://www.movshare.net/video/471h375qlt6mq
Töltse le http://www.divx.com/divx/windows/webplayer/