2010. április 1., csütörtök

reformacio.500.hu

Reformáció.500 – Kísérleti jelleggel elindult a honlap

evangelikus.hu
2010. április 01.

Budapest – A Reformációi Emlékbizottság második ülésén a bizottság tagjai döntöttek arról, hogy bejegyeztessük a reformáció.500.hu internetes oldalt, amely a reformáció 500. évfordulójának 2017-ben történő megünnepléséről tartalmazna hasznos információkat. A honlap nevét a korábban elfogadott szlogenről kapta. Egyelőre kísérleti jelleggel elindult és üzemel az oldal, a külső és a belső tartalom a következő időszakban folyamatosan fog átalakulni.


A http://www.reformacio.500.hu illetve a http://reformacio.500.hu oldal egyelőre még csak beta verzióban üzemel. A honlapon összefoglaló jelleggel azokat a híreket olvashatják, amelyek honlapunkon is megjelentek a reformáció 500. évfordulójával kapcsolatban. http://www.reformacio.500.hu/sitemap


A következő időszakban, ahogyan a Reformációi Emlékbizottság munkája is folyamatosan bővül, úgy fog ez az oldal is egyre sokrétűbbé és színesebbé válni.


A honlapra felkerülő híreket a twitteren is tovább szeretnénk adni, ezért elindítottuk ezzel párhuzamosan a http://twitter.com/reformacio500 oldalt is.


Nincsenek megjegyzések: