2010. április 13., kedd

Ben-Hur - 1959 (film)


Ben-Hur
1959

rendező: William Wyler
író: Lew Wallace


A jeruzsálemi Ben Hur, egy gazdag zsidó család fia, újra találkozik gyerekkori barátjával, a római légió parancsnokával, Messalával, aki szerint az új tanok, melyeket Krisztus hirdet, felforgathatják az egész Római birodalmat. Ben Hur meghallgatja a hegyibeszédet, ott van a kálváriánál, méghozzá nem is egyedül, hanem egy szépséges rabszolgalány, Esther társaságában. Korábbi élete gyökeresen megváltozik, amikor tévesen megvádolják azzal, hogy megpróbálta megölni Messalát. Száműzik családját, őt pedig rabszolgasorba döntik. Egy tengeri csata során megmenti a parancsnok, Quintus Arrius életét, aki ezért cserébe fiává fogadja. Rómába indul, hogy részt vegyen egy kocsiversenyen. Legnagyobb ellenfele régi barátja, Messala. Kettejük versenyfutásának egy ütközés vet véget, melyet Ben Hur éppen csak túlél, ám eldönti, hogy a kardját felcseréli Krisztus tanaival. Annak a Krisztusnak a tanaival, aki még halálában is képes arra, hogy az egész birodalmat a feje tetejére állítsa.

A mozitörténet legnagyobb filmjében minden grandiózus: a legtöbb Oscar-díjat nyert alkotás elkészítésében ötvenezer közreműködő és nyolcezer statiszta vett részt. A nagyjelenet arénáját egy éven át építették, és több mint kétszáz óriásszobrot faragtak ki hozzá. De ami a legfontosabb: Hollywood legfényesebb csillagai az emberi történelem legnagyobb alakjait varázsolják elénk.


Download 1,43 GB AVI:

Download 1,43 GB AVI:

password
: charles




4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Üdv!Segítség!!A data.hu feltöltés nekem nem jó.Lehetne rar.formátumban kérni,mivel a html.nem megy.Letöltés után nem rakja össze a winRAR,ill.nem egyértelmü a letöltés mert média player-ral is lehetne,de tömörített(vagy mással kéne?).Idáig nem csalodtam a feltöltött filmekben,sőt..Előre is köszönöm ..

Stud. Theol. írta...

A rapidshare-es linkek nem megfeleloek? Elvileg a html-t ki kell torolni mindegyik vegerol, es akkor egyesitheto HJSplit-tel... vagy a crc-re duplan kattintva meg kellene oldja pl. a Total Commander...

Névtelen írta...

A datával próbálkoztam.Töröltem a html-t(a böngészőből),de nem megy a hiba:az archívum ismeretlen formátum vagy sérült.A crc-t akárhogy töltöm nemismeri fel(csak 1KB esetleg próba képp csak én vagyok béna?).Nekem a data lenne jó,a rapidsh regisztr.nélkül kb.8 órahossz alatt töltetné le.

Stud. Theol. írta...

a mar letoltott fajlok eseteben kell kitorold a html kiterjesztest, hacsak nem torli magatol... azaz toltsd le batran... es ha a letoltott fajlok mind megvannak es szukseg eseten kitorolted a html-t mindengyik vegerol, akkor johet a dupla-kattintas a crc-re commanderben es akkor egyesiti es atnevezi. vagy marad a HJSplit nevu program...