2010. szeptember 20., hétfő

Parohie data in judecata pentru ridicarea unei biserici

Parohie data in judecata pentru ridicarea unei biserici

ziare.com
20.09.2010.

In Targu Jiu, locatarii din doua blocuri au dat in judecata parohia de care apartin pentru ca a ridicat un lacas de cult chiar langa geamurile lor, in conditiile in care oamenii se plang ca ar avea nevoie mai bine de o parcare.

http://s2.ziare.com/?mmid=4834b9a274c867147

"Sunt nemultumit in ideea ca nu era locul potrivit pentru a face o biserica intre doua blocuri. S-a umblat la panza freatica. Cum ploua putin afara in subsoluri se inunda", a declarat un localnic pentru Realitatea TV.

"Este prea aproape de cladirile de locuit la oameni. In loc sa amenajam o parcare, sa facem sa avem spatii de parcare, facem o biserica. Am depus actiune in instanta in urma semnaturilor oamenilor", a spus altul.

Opinia reprezentantilor Bisericii este diferita. "Nu prea este corect, va dati seama ca te opui nu in fata unui om, in fata unei persoane umane, te opui in fata lui Dumnezeu", a explicat preotul paroh Ioan Vladescu.

Aflata la mijloc, conducerea Primariei spune ca nu poate face nimic, deoarece autorizatia de constructie a fost data anul trecut de Consiliul Local.

Acum se asteapta verdictul tribunalului, care va trebui sa decida daca cei care au depus plangere au sau nu dreptate.



Nincsenek megjegyzések: