2010. július 24., szombat

Blestemul executarii sotilor Ceausescu de Craciun

Românii vor suferi 84 de ani pentru execuţia soţilor Ceauşescu de Crăciun

http://cotidianul.ro/images/cotidianul.png

Cotidianul
24.07.2010.

84 de ani au de suferit românii pentru că şi-au executat conducătorii, pe Nicolae şi Elena Ceauşescu, în ziua de Crăciun. Preoţii o numesc crimă. Istoricii îi spun asasinat politic. Iar astrologii îl numesc blestem. Blestemul unei familii, dar şi blestemul unui popor.

http://cotidianul.ro/resizer.php/images/stiri/0710/1279950728Ceausescu.jpg?width=470&image=/images/stiri/0710/1279950728Ceausescu.jpg

"A fost un asasinat politic", a declarat generalul Ion Panaitescu, fost şef al Tribunalului Militar. "Este vorba de o crimă, abominabilă", spune preotul Alexandru Stan.

"Acţionează cu siguranţă ca un blestem şi asupra noastră", susţine astrologul Cristina Demetrescu.

Astrologii spun că poporul român poartă în spate năpasta naţiei care şi-a executat conducătorii. O dorinţă colectivă care ne-a trimis ca popor, cu decenii în urmă."Destinul ţării e în semnul peştilor, şi arată că trebuie să fim o ţară deschisă către spiritualitate, dar către o spititualite adevarată", arată Cristina Demetrescu.

Nicolae Ceauşescu avea scris în stele un destin de conducător. "Are chiar un zmeu, formaţiunea asta arată că el avea să ajungă foarte sus", a declarat astrologul pentru Antena1.

Dar tot astrele i-au dat şi incapacitatea de a intui problemele reale ale oamenilor. "Ceauşescu nu era un om rău, asta e marea problemă. Era foarte puternic, axat pe proiecte mari ca şi cum ar fi privit România din avion el nu putea din avion să vadă nevoile omului mic", este de părere Cristina Demetrescu.

De aici i-a venit şi pedeapsa. "S-a produs o energie colectivă a acestei ţări care stătea cu ochii pe televizor şi îşi dorea ca Ceauşescu să moară. Practic noi toţi l-am omorât", susţine astrologul Cristina Demetrescu.

Potrivit acesteia, "noi nu l-am lăsat pe Ceauşescu să-şi înţeleagă păcatele care le-a făcut, nu i s-a dat timp. Am greşit pentru că nu l-am lăsat să conştientizeze, nu l-am lăsat să-şi închidă această karmă. El s-a dus rătăcind pe o altă lume crezând că nu a făcut nimic rău şi că i s-a făcut o mare nedreptate, deci ce a înţeles el din viaţa asta?"

Execuţia din 25 decembrie 1989 e acum, parte ADN-ului nostru, ca naţie. "România ar putea să sufere 84 de ani, este un gest colectiv", spune Cristina Demetrescu.

"Va trăi România! Şi poporul român, liber! Nu cu trădătorii!", a declarat Ceauşescu în decembrie '89. Iar România a trăit. Aşa cum zicea Ceauşescu în ultima zi a vieţii sale.

"Suferinţele nu sunt în afara noastră. Suferinţele sunt generate de noi, vorbim de noi, ca popor, ele pot fi vindecate intâi de toate prin a fi buni unii cu alţii", a mai spus Cristina Demetrescu.


Nincsenek megjegyzések: