2010. június 7., hétfő

Funerar TV

Funerar TV atrage telespectatorii cu sloganul "Nu te vom uita niciodată"

mediafax / Gandul
06.06.2010.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/15786/6279171/1/funerartv.jpg?width=510

Românii par din ce în ce mai dornici să se afirme în faţa opiniei publice, să fie cunoscuţi şi, mai presus de orice, să fie văzuţi la TV de familie şi prieteni. Cei care nu reuşesc asta în timpul vieţii mai au o şansă - o înmormântare în faţa camerelor de luat vederi, transmisă pe net de Funerar TV.

Conceput în mai 2010, funerartv.ro este prezentat drept "unicul site specializat în preluarea, înregistrarea şi transmisia pe internet, în timp real, a întregii game de servicii funerare, de la pregătirile iniţiale şi până la final".

"Fireşte, astfel de evenimente nu sunt de dorit, dar fiecare dintre noi îşi pierde oameni apropiaţi", se spune pe site-ul Funerar TV. "Dat fiind faptul că aceste evenimente pot interveni în orice moment, iar cei dragi se pot afla la mii sau zeci de mii de km distanţă, într-o perioadă scurtă nu este posibil ca toţi să poată să-l conducă pe ultimul drum, deşi îşi doresc. Funerar TV oferă tocmai această posibilitate", ni se explică pe site.

Şi atunci de ce să nu exploatăm un astfel de potenţial uriaş? Doar ştim din nenumăratele declaraţii ale autorităţilor despre existenţa "celor 22 de milioane de români". Ce-i drept, în scădere...

Sub sloganul "Nu te vom uita niciodată!", Funerar TV îşi prezintă serviciile oferite, care au în centru filmarea slujbei religioase. Astfel, Funerar TV pune la dispoziţia clientelei înregistrarea nefericitului eveniment cu 3-8 camere şi regie de emisie, transmisie live pe internet (total sau parţial), servicii post-procesare şi efecte şi multiplicare de DVD-uri şi CD-uri.

O înmormântare în faţa camerelor de luat vederi nu este, totuşi, la îndemâna oricui. Cei care nu sunt foarte "largi la pungă" pot să opteze între mai multe variante de preţuri, pentru că transmisiile în direct pe internet pot fi făcute în funcţie de doleanţele beneficiarilor - integral sau pe secţiuni, tarifele medii aferente transmisiei fiind de 195 euro/ oră (fără TVA). Acestea pot fi, însă, negociate în funcţie de totalul orelor de transmisie.

De asemenea, filmarea cu o cameră video îl costă pe îndureratul client 170 de euro, filmarea cu două camere şi montaj - 580 de euro, în timp ce filmarea cu trei camere şi regie montaj - 840 de euro.

Aceste preţuri sunt valabile, însă, doar pentru România. Pentru "comenzi" privind preluarea şi transmiterea ceremoniei din afara ţării, tarifele, preţurile se negociază direct cu furnizorul.

Funerar TV pune la dispoziţia celor îndureraţi şi o listă cu trei firme care oferă servicii funerare - de transport, flori şi accesorii - atât în Bucureşti, cât şi în ţară. "A apela la noi este mai mult decât o necesitate, este garanţia desfăşurării în bune condiţii a evenimentului funerar, este siguranţa că plătiţi costul corect al serviciilor", le garantează noua televiziune potenţialilor clienţi.

Site-ul funerartv.ro a fost înregistrat în data de 9 mai 2010 de Vodafone România SA. Contactaţi de Mediafax, reprezentanţii Vodafone România au spus că site-ul nu este al companiei de comunicaţii mobile. "Noi avem un serviciu de găzduire, de asta apare că ar aparţine Vodafone România, dar nu este al nostru", a spus Lidia Solomon, Corporate Communications Director Vodafone România.

Reprezentantul Funerar TV, Alexandru Ioniţă, nu a putut fi contactat până la difuzarea acestui material. (Mediafax)


Nincsenek megjegyzések: