2009. március 21., szombat

lapszemle 2009.03.20.

Nagyvárad: Evangélizációs istentiszteletek kivetítve
Nagyvárad - Nagyváradon idén először szervezik meg azt az evangelizációs istentisztelet– sorozatot, amely Európa más városaiban már nagy sikernek örvend a fiatalság körében.
http://www.erdon.ro/hirek/news-erdely/cikk/nagyvarad-evangelizacios-istentiszteletek-kivetitve/cn/news-20090320-03302922

Legalizarea eutanasiei, pregatita de proiectul noului Cod penal
Incet, dar sigur, noul Cod penal face loc adoptarii unei legi privind acceptarea eutanasierii ca practica medicala. Sub denumirea "Uciderea la cererea victimei", articolul 188 din proiectul Codului penal prevede ca „uciderea savârsita la cererea explicita, serioasa, constienta si repetata a victimei care suferea de o boala incurabila sau de o infirmitate grava atestate medical, cauzatoare de suferinte permanente si greu de suportat, se pedepseste cu închisoare de la 3 la 7 ani".
http://www.gardianul.ro/Legalizarea-eutanasiei,-pregatita-de-proiectul-noului-Cod-penal-s131865.html

Evreii pregatesc intens ridicarea celui de-al Treilea Templu
De câtiva ani, Institutul Templului (infiintat cu peste doua decenii in urma) se pregateste intens pentru constructia celui de-al Treilea Templu pe Muntele Moriah din Ierusalim, unde Avraam a adus pe Isaac jertfa,  locul pe care se afla Domul Stâncii si moscheia Al-Aqsa.
http://www.gardianul.ro/Evreii-pregatesc-intens-ridicarea-celui-de-al-Treilea-Templu-s131783.html
 
 

Nincsenek megjegyzések: