2009. február 21., szombat

Sófár Messiáshívő Zsidó Közösség


5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Örömmel látjuk, hogy felkerült e közösség oldalainak ajánlása. Különösen azért, és akkor, amikor Partiumban,- és másutt is -,messiáshívő néven alakultak közösségek.Sosemvolt zsidókkal, és főleg karizmatikusokból, akik valójában deviánsok, vagy érdekből, haszonból másokat félrevezetők.
Mi magunk nem vagyunk része egyetlen messiáshívő mozgalomnak sem, melyek közül sokan nem krisztusiak. Ezért amikor valaki bennünket megismer, egyúttal ismereteket is kaphat mindarról, ami messiáshívő zsidó néven, de a New Age szellemiségében rombol, és nem épít.
Jaakov
shalom.budapest@yahoo.com

Stud. Theol. írta...

örömmel tettem fel a hivatkozást, hiszen igazi messiáshívő és tartalmas oldalra találtam. hiszem nagyon fontos szerepe lesz a jövőben akár a messiáshívőknek, akár a - ne értsen félre - cionista neoprotestáns egyházaknak. remélem azért, hogy az igaziak veszik majd át ezt a fontos szerepet... az Önök irányzatával - legalább is, ahogyan a világhálón képet kaptam róla -, egyet tudok érteni, de sok, a Messiáson kívül vagy helyette más érdekeket követő közösséget igencsak kritikus szemmel tudunk nézni...
akkor pl. a nagyváradi "messiáshívők" ("Sion leánya"?) milyen mozgalmat képviselnek, illetve Önökhöz tartoznak?

messianic.hungary írta...

" Az élővé vált Törvény"

Szolgálataink immáron nyomtatott formában, könyv formában is szabadon elérhetőek.. Könyvesboltokban, és a szerzőnél is .

http://www.clchungary.com/Products/ViewOne.aspx?ProductId=5452

messianic.hungary írta...

http://www.tzaddik.extra.hu/konyv.html

Előző könyvajánlásunk mellett honlapunk ajánlását is közre adjuk. Bizonyára, valamennyi régebben feltett kérdésre,- és az újabbakra is-, pontos választ ad mindazoknak, akik akár a www.caddik.shp.hu oldalról nyitják ki többi oldalainkat is.

Jaakov
shalom.budapest@yahoo.com

613 Törvény-Messiáshivö tanitások írta...

Orbán Béla :" Egy Teremtés-Változó valóság"

Megjrelent és már kapható e messiáshivő tanitásokat tartalmazó könyv.

"Az élővé vált Törvény"
"Gyöngyszavak" c könyvek után immáron a 3. hazai kiadvány