2011. március 31., csütörtök

Guvernul a alocat inca 25 de milioane de lei pentru biserici

Guvernul a alocat inca 25 de milioane de lei pentru biserici

ziare.com
31 Martie 2011

Bugetul Secretariatului de Stat pentru Culte a fost suplimentat cu 25 de milioane, bani care provind de la Secretariatul General al Guvernului pentru continuarea contruirii, repararea si reabilitarea unor biserici si pentru unele asezaminte sociale ale cultelor.

"Prin aceasta decizie, Executivul raspunde numeroaselor solicitari venite din partea cultelor religioase privind alocarea de sprijin financiar pentru realizarea unor lucrari de constructii, reparatii si restaurari ale unor lacase de cult", se arata intr-un comunicat de presa dat publicitatii dupa sedinta de miercuri a Guvernului.1 megjegyzés:

radiowhisper.com írta...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!