2011. február 11., péntek

A hit fogságában (film)


A hit fogságában
(To verdener)
(Worlds Apart)
színes, feliratos dán film
2008

Sara és családja a Jehova tanúi közösség tagjai. A tizenhét éves lány szigorú vallási előírások közepette nőtt fel. Gyakran elkíséri szüleit, amikor házról házra, lakásról lakásra járnak, hogy hirdessék egyházuk tanításait, beszéljenek az Ítélet napjáról és az örök megváltásról. A gondok akkor kezdődnek, amikor Sara beleszeret Teisbe, aki nem tagja a gyülekezetnek. Szerelmük lopott, titkos találkákon keresztül szökken szárba. A lány élete legnehezebb döntése elé kerül. A hite és a szenvedélye között vergődik, nem tudja, melyiket válassza.

691 MB AVi letöltése:

Felirat (.srt) letöltése:


(*) A feliratfájl és a filmfájl neve megegyező kell legyen (a kiterjesztést kivéve...), hogy a filmlejátszók automatikusan társítsák lejátszáskor, ellenkező vagy más esetben a film elindítása után kell a program menüjéből betölteni a feliratfájlt.


11 megjegyzés:

Karcsi64 írta...

Jó lenne, ha már eleve .srt lenne a file, hiszen kevesen használnak már total commandert és ennek hiányában a HJ-Split-et használják. Ekkor legalább a felirat is megtekinthetően használható lenne.

Stud. Theol. írta...

És lőn...

Karcsi64 írta...

Köszönöm, de sajnos valami hiba lehet, mert az alábbi hibaüzenetet írja ki:
Syntax error at line 1861!
Mind a txt, mind az srt formában.

Stud. Theol. írta...

Nekem az SMPlayer tökéletes végigviszi...
Másnak?

Karcsi64 írta...

Nekem a Windows Media Player K-Lite Codec Pack-kal, illetve a Media Player Classic Home Cinema is ugyan ezt a hibát írja ki, de a DivX Plus Player lejátszó is az alábbi hibát jelzi:
Unsupported Subtitle Format!
This subtitle file is in an unsupported format and cannot be played.

Stud. Theol. írta...

Nos, egy külön SRT Error Check valóban kiírta, hogy error az említett sorban, ezért, mivel valószínűleg nem konvertálták rendesen a felirat szövegfájlt, a Subtitle Workshop-pal a .txt-t .srt-ként mentettem le, és így már nem jelez hibát... csak ugye kérdéses, hogy másnak sem. Feltettem az új feliratlinket, kérlek, ellenőrizzétek, hogy működik-e...

Stud. Theol. írta...

valószínűleg a karakterkódolás a ludas...

Karcsi64 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Stud. Theol. írta...

örülök, hogy hamar letöltötted és tesztelted, mert nálam nem jelzett ki hibát a lejátszóm. amúgy kettőnkön kívül a régi feliratfájlt még csak egyvalaki töltötte le, úgyhogy probléma időben megoldva... köszönjük a közreműködésed...

Stud. Theol. írta...

pedig azt hitem a jehovistákról lesznek itt megjegyzések, erre meg a feliratfájlról :)

Karcsi64 írta...

Tanulságos film.