2013. március 4., hétfő

Bűnök - 2004 (film)


Bűnök
(Forbrydelser)
színes, szinkronizált, dán filmdráma
2004
 
Anne, a frissen végzett lelkipásztor egy börtönben kezdi el szolgálatait, ahová szinte vele egy időben érkezik meg Kate, a börtön titokzatos új lakója. A lelkésznő őszinte és tiszta lelkesedéssel kezdi hivatása gyakorlását, és a kezdők soha vissza nem térő naivságával hiszi, hogy a hit segít a bűnök belső elfogadásában. Kate-et viszont hamarosan csodatevőként kezdik emlegetni, aki akár kézrátétellel is képes segítséget nyújtani börtöntársainak. Az elszánt hit és a „csoda” akkor találkozik össze, amikor Kate megjósolja Anne-nek, hogy terhes. Ő ugyanis évek óta tudja, hogy nem lehet gyermeke, majd később kiderül, hogy a magzat nem biztos, hogy egészségesen fog megszületni.

A börtönben segítséget és támaszt ígérő Anne egy csapásra válik kétségbeesett, a hit és a cinkos csoda között reménytelenül kapálózó, elesett nővé. Többé már szinte semmi nem választja el nyájától, és talán végleg elhiszi, hogy a bűnök soha nem engednek és tovább prédikálni róla csak azokat megélve érdemes.

3 megjegyzés:

Stud. Theol. írta...

A film DualDub, azaz két hangsávú, de felirat is van a csomagban.

Stud. Theol. írta...

https://mega.co.nz/#!74Qn0ZLK!CnrEXBfYCmsZyozZoeTGS2LOcl8MaMk5HNhM6v9gG9M
https://mega.co.nz/#!mpwEQLDD!JJEqRD7aApFUaGs1g6DFEB0K0QpEJcahfZ0Q64f_T9Q
https://mega.co.nz/#!DgoXEQKQ!IQiYolFBPaKNAGSc7G1oACzCbkweErNRt4T6hO3E48Q
https://mega.co.nz/#!Sg5mlJyC!FKaYkCswrB_Faq2e3Ayyc3ZR6K0m0MM2x2RhTtPbr7I
https://mega.co.nz/#!PxBXGRzR!BMKanEm4K8AmalZseD_tSyVG5_E1eHEVEF-r6n2l-3I
password: plan9

Unknown írta...

A második részlet letölthetetlen: https://mega.co.nz/#!mpwEQLDD!JJEqRD7aApFUaGs1g6DFEB0K0QpEJcahfZ0Q64f_T9Q Kérlek cserléd ki!