2008. október 6., hétfő

Tetoválást a homoszexuálisoknak!



A londoni Tőzsde (Stock Exchange) anglikán lelkésze, Peter Mullen elbocsátás elé néz, miután blogjában azt írta le, hogy a homoszexuálisok testén jól látható tetoválást kellene alkalmazni. A dohánytermékekről is ismert egészségkárosító hatásra figyelmeztető és elrettentést megcélző feliratokhoz hasonlóan a homoszexuálisok testén is a szodómia egészségkárosító és halált okozó hatására kellene a tetoválásoknak figyelmeztetni.

("Let us make it obligatory for homosexuals to have their backsides tattooed with the slogan SODOMY CAN SERIOUSLY DAMAGE YOUR HEALTH and their chins with FELLATIO KILLS.")

Ugyanez a lelkész követeli az obszcén meleg-felvonulások betiltását, elítélte lelkész-kollégáit, akik meleg-párok házasságára adták áldásukat. Bár a kritikák legtöbbjét szatirikus versekbe foglalva fogalamzta meg, az egyházi vezetők minden bizonnyal nem fogják humorosnak tartani azokat a külső felháborodások nyomására.

Az anglikán egyházban egy homoszexualitást toleráló liberálisabb és egy ortodoxabb, kozervatívabb ágazat van kialakulóban a papok és a hívek között egyaránt.



Hírforrás:
Daily Mail: Gay men should be forced to have 'health warning' tattoos, says Stock Exchange chaplain

A lelkész blogja (http://petermullen.typepad.com/) már nem elérhető, de hála a Google-kereső tárának, elérhető egy tárolt változat.


Nincsenek megjegyzések: