2009. november 17., kedd

Preot candidat penal

Preot candidat penal

Ziua

http://image.stirileprotv.ro/media/images///400x300_play/Sep2009//60363775.jpg
foto: Stirile PRO TV

Aurel Radulescu,care este si preot, fost candidat la Presedintia Romaniei in 2004, a fost trimis in judecata, ieri, de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti sub acuzatia ca a participat la falsificarea actelor unui imobil in valoare de 240.000 de euro.

In acelasi dosar, au fost deferiti justitiei si doi complici ai preotului, Ilenuta Forcos si Maria Gheorghe, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals intelectual si fals privind identitatea. Potrivit procurorilor, in octombrie 2007, preotul Aurel Radulescu i-a inmanat inculpatei Ilenuta Forcos un act de identitate fals. Cu acest act, Forcos s-a prezentat la sediile mai multor birouri notariale, ca fiind proprietara unui imobil situat in Bucuresti, str. Sabinelor nr. 37, Sector 5 si a determinat notarii publici sa insereze mentiuni necorespunzatoare ade­varului in cuprinsul unor acte autentice.

Ulterior, Ilenuta Forcos a incercat sa o induca in eroare pe partea vatamata B.M. cu prilejul incheierii unui contract de vanzare-cumparare a imobilului sus-mentionat in schimbul sumei de 240.000 de euro. Din probele administrate a mai rezultat ca Maria Gheorghe a dat declaratii mincinoase in fata unui notar public cu privire la adevaratul proprietar al imobilului. (A.N.P.)

http://www.ziua.ro/img/zprint3.gif



Nincsenek megjegyzések: